Wat ik jou kan bieden

Ontdek meer!

Rust en balans

Eén-op-één begeleiding

Hierin ligt ook de reden dat ik geen groepssessies en kinderen wil begeleiden: ik richt mij tijdens mindfulness-sessies volledig op jou en jouw problematiek. Dan kun jij ook snel tot het gewenste resultaat komen.
Mijn dienst is erop gericht om jou zelf te laten inzien op welke wijze jij kunt voorkomen dat je in veel stress valkuilen valt, waaronder burn-out, overspannenheid, woede- en angstaanvallen, en er niet zelf meer uit kunt komen.

Hóe ga jij dit bereiken?

Om dit te bewerkstelligen zullen wij een aantal bijeenkomsten hebben om dit doel te bereiken. De weg ernaar toe zullen wij samen bespreken en regelmatig vaststellen of wij op de goede weg zitten.

De gesprekken kunnen ook in het weekend en in de avond plaatsvinden. Gaande de begeleiding kunnen wij ook gebruik maken van Skype, Facetime en dergelijke.

Wat leveren mindfulness-sessies jou op?

Ik kan jou tijdens mindfulness-sessies helpen om er voor te zorgen dat jij niet weer in de valkuil van burn-out, overspannenheid en onnodige stress situaties terechtkomt. Neen, een pilletje heb ik niet voor je (ik ben ook niet bevoegd om dempers (=medicijnen) van alarmsignalen voor te schrijven).
Heb ik een wondermiddel of een bijzondere techniek of een 10 stappen plan naar geluk: NEE, dat heb ik allemaal niet. Ik kan jou leren om inzicht in jezelf te verkrijgen en hoe jij met lastige situaties kunt leren omgaan. Jij, dit impliceert dat jij veel zelf zult moeten doen.

Eén-op-één Begeleiding